На Сумщині жінка народила двійню й кинула помирати в господарській будівлі - тіла дітей понівечили собаки

У селі Терешківка Сумського району жінка народила двійню й залишила немовлят помирати в господарській будівлі на території власного приватного будинку. У підсумку тіла дітей спотворили собаки. Останки побачили місцеві жителі та викликали поліцію, передають Патріоти України.

Підозрювана – 40-річна мешканка села – поки що перебуває в реанімації, бо її стан різко погіршився після пологів. Вирішується питання про вручення їй підозри й обрання запобіжного заходу, повідомила у Facebook Сумська обласна прокуратура.

Понівечений труп немовляти собаки принесли на подвір'я одного з мешканців Терешківки 15 червня. На місце інциденту викликали поліцію.

Під час слідчо-оперативних заходів на одній із вулиць цього ж села правоохоронці виявили ще один понівечений тваринами труп новонародженого.

Слідство з'ясувало, що діти народилися 8 червня в господарській будівлі. Підозрювана залишила своїх двійнят там. За даними обласного ГУ Нацполіції, матір накрила дітей дошками.

"Жінка пояснила, що завагітніла, перебуваючи за кордоном, коли повернулася в Україну, свій стан приховала від чоловіка та оточуючих", – йдеться в повідомленні прокуратури.

Продовжується досудове розслідування за фактом умисного вбивства матір'ю своїх дітей (ст. 117 КК України).

У поліції також повідомили, що після пологів жінка весь час перебувала у власному будинку, стан її здоров'я погіршувався, але за медичною допомогою вона не зверталася. Наразі фігурантку госпіталізовано.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...