На таке не наважились Таїсія Повалій, Ані Лорак та Регіна Тодоренко: Українська співачка з Черкас отримала російський паспорт

Днями співачка Anna Asti влаштувала грандіозну вечірку в Москві з нагоди презентації нового альбому "Царица" та запуску власного музичного лейбла Fenix Music. Світська подія відбулась в одному зі старовинних палаців, а на килимовій доріжці не дуже й щиро усміхалися чимало пропагандистів. Серед них, авжеж, був путініст Філіп Кіркоров.

Але головну новину місцеві зіркові журналісти відклали на понеділок. З’ясувалось, що Ганна Дзюба (справжнє ім’я співачки), яка не припиняла розважати громадян країни-терориста під час повномасштабної війни, отримала російське громадянство! Про це у своєму Telegram-каналі повідомила московська блогерка, подружка Ані Лорак, Альона Блін.

Уродженка Черкас мала громадянство України. Втім після весілля 2020 року з бізнесменом Станиславом Юркіним отримала посвідку на проживання в росії. До речі, разом з ним зрадниця зустріла початок повномасштабної війни у Києві (!!!).

Парочка приїхала, аби привезти гроші Алану Бадоєву. Режисер та його команда тоді запланували зйомки кліпу для майбутньої колаборантки. Під вибухи Дзюба та Юркін тікали до Москви, і так і не повернули Бадоєву гроші. Мова йде про 30 тисяч доларів.

До 2023 року на території росії в Дзюби діяло місцеве ІП (індивідуальне підприємство), оформлене на український паспорт. У лютому зрадниця його ліквідувала та зареєструвала нове із повноцінним російським громадянством. Про це в жодних інтерв’ю Anna Asti не розповідала.

Зрадниця на папері показала свою громадянську позицію

Хоча могла. Бо на відміну від багатьох українців, які залишились в росії (наприклад, співачки Ані Лорак, Таїсія Повалій, шоувумен Регіна Тодоренко), Ганна не робила паузу в кар’єрі. В перші місяці великої війни вона презентувала нові пісні, знімала кліпи та їздила з концертами. Дзюба швиденько зайняла місце Світлани Лободи, яка повернулась до України, підтримує ЗСУ та відновлює рідний Ірпінь.

Anna Asti стала новою улюбленицею путініста Кіркорова, записала з ним дуетну пісню, співпрацює з федеральними каналами та отримала чимало нагород в росії. Про війну на Батьківщині мовчить, але нещодавно їй вистачило нахабства заявити, що планує записати нову пісню українською.

Зрадниця з путіністом, з рашистом Філіпом Кіркоровим

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...