На таке варто звертати увагу: Проста дрібниця видала усю правду про дружину

Чи існує справжнє кохання? Користувач Reddit довів, що щирі почуття реальні. Він переконався у цьому зовсім нещодавно, коли його дружина показала усю свою любов одним простим вчинком, зазначають Патріоти України.

Все сталося кілька днів тому. Чоловік прийшов додому з жахливим головним болем. Він одразу ж ліг спати. Зранку йому було потрібно збиратися на роботу. Чоловік думав, що залишиться без сніданку. Вся річ у тому, що він та його дружина не миють посуд вручну. Для цього у них є посудомийна машина, проте брудні чашки та тарілки доводиться збирати декілька днів, щоб пристрій був повністю завантаженим.

Увечері чоловік бачив, що вдома немає чистих ножів. Він дуже любить їсти вранці булочку з маслом. Але навіть не сподівався знайти чистий ніж. Яке ж було його здивування, коли він подивився у ящик зі столовими приборами.

Дружина, знаючи про улюблений сніданок чоловіка, перед сном вимила цей ніж. Вона не забула про те, що зранку її коханий захоче їсти. Цей, здавалося б, маленький і дуже непомітний вчинок, вразив чоловіка. Він зазначає, що зрозумів усю правду про стосунки - незначні дрібниці важливіші за гучні слова.

"За два тижні нашому шлюбу виповнюється 10 років. Я відчуваю себе безмірно коханим", - зазначив щасливий чоловік.

Реакція мережі

Користувачі Reddit були вражені не тільки самою історією чоловіка. Їх розчулило те, з яким трепетом він описує вчинок дружини. Чоловік цінує усю турботу і помічає, що для нього роблять. Користувачі пишуть:

  • "Скільки подяки я отримую, коли розкладаю по парах шкарпетки чоловіка. Коли ми збираємось на роботу, завжди важко знайти чисту пару шкарпеток. Він дуже вдячний, і це змушує мене відчувати себе такою коханою"
  • "Приємно, що ви помічаєте дрібниці. Сподіваюся, ви скажете їй, наскільки ви цінуєте усю турботу. Говоріть про це хоча б час від часу. Мій чоловік ніколи не говорить жодного слова про таке"
  • "Чувак, це турботлива дружина! Чоловіче, тримай її і ніколи не відпускай".

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...