На Тернопільщині бригада робітників "Укренерго" загинула в лобовій ДТП (фото)

Водій іномарки, який залишився живим після аварії, міг заснути за кермом.

На Тернопільщині сталася страшна ДТП. Фото: прес-служба Нацполіції.

30 травня на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече в районі села Заруддя Тернопільської області сталася страшна ДТП, в якій загинуло чотири людини, передають Патріоти України.

Як повідомляє місцева преса, ще один пасажир іномарки отримав серйозні травми. Всі постраждалі їхали в іномарці Mitsubishi L200, яка зіткнулася на зустрічній смузі руху з вантажівкою.

Легковий автомобіль зареєстрований на підприємство Вінницької області. П'ятеро чоловіків, які перебували в іномарці, є працівниками відокремленого підрозділу підприємства "Укренерго".

55-річний водій вантажівки з Рівненської області травм не отримав. За даними тернопільської поліції, водій іномарки, який залишився живим після аварії, міг заснути за кермом.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...