На Тернопільщині чоловік звинуватив патрульних у крадіжці, щоб не платити штраф: Як закінчилась історія

На Тернопільщині у місті Підгайці патрульні зупинили водія евакуатора, який транспортував трактор з порушенням правил дорожнього руху. Коли на нього хотіли скласти протокол, він подзвонив до поліції та заявив, що патрульні нібито вкрали у нього гроші. Про це повідомила пресслужба поліції Тернопільської області, передають Патріоти України.

Так, після зупинки, патрульні почали оформляти протокол, але це не сподобалося кермувальнику. Він почав хамити, стверджують правоохоронці. Далі водій зателефонував на лінію 102 і повідомив, що поліціянти з його гаманця викрали $100.

"На місце події одразу виїхали правоохоронці, вилучили відео з нагрудних камер працівників ГРПП та переглянули його. Інформація заявника не підтвердилася й після цього оперативники почали встановлювати місцеперебування "жартівника", - розповів начальник Бережанського відділу поліції №1 Сергій Гаврилюк.

Оскільки чоловік від'їхати далеко не встиг – його наздогнали представники слідчо-оперативної групи. Тоді він зізнався, що все вигадав, аби уникнути штрафу.

На порушника склали ще один протокол відповідно до статті 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП з максимальним штрафом. Як наслідок, чоловік замість 510 гривень за порушення ПДР мусить оплатити ще один штраф – 3400 гривень.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...