На Тернопільщині п'яний священик побив дружину на очах у дітей (відео)

Сестра постраждалої жінки звернулася до журналістів за допомогою і розповіла, що її родич, місцевий священик, веде зовсім непристойний спосіб життя і знущається над своєю родиною.

В селі Вікторівка Тернопільської області священик, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, побив свою дружину на очах у дітей. Деталі інциденту розповіли у сюжеті місцевого телеканалу TV-4, передають Патріоти України.

Сестра постраждалої жінки звернулася до журналістів за допомогою і розповіла, що її родич, місцевий священик, веде зовсім непристойний спосіб життя і знущається над своєю родиною. "Священик православної церкви, чоловік моєї сестри вирішив, що він Бог на землі і може робити все, що йому захочеться. Напиватися і сідати і за кермо, бити дружину до смерті при маленьких дітях, програвати мега-великі суми грошей, які потім будуть віддавати всі рідні, тільки не він. І це не повний перелік його достоїнств", - повідомила жінка.

Вона додала, що напередодні сталася ситуація, яка змусила її звернутися за допомогою. "Те, що відбулося вчора – стало останньою краплею, і я вирішила врятувати сестру і справедливо покарати тирана. Серед ночі він прийшов п'яним додому, розбудив дружину і двох дітей (6 і 2 роки), і почав бити її при дітях, після кожного удару запитував дітей, чи люблять вони маму, потім знову бив і перепитував: "А тепер?" – розповіла сестра потерпілої.

Журналісти розшукали дружину священика, яка підтвердила, що чоловік знущається над нею і б'є її до напівсмерті. Сусіди кажуть, що про дебош отця Івана чули, але ось п'яним його жодного разу не бачили.

На скандал вже відреагували в ПЦУ і пообіцяли, що якщо вина священика буде доведена, то його позбавлять можливості служити в церкві.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...