На Тернопільщині сталася жахлива ДТП за участю автобуса, є загиблі (фото)

На Тернопільщині поблизу села Горинка Кременецького району на автодорозі М19 трапилася ДТП. Зіткнулися легковий автомобіль Volkswagen та автобус, що здійснював маршрут "Рівне-Чернівці". Про це повідомили у ДСНС області, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, внаслідок цього зіткнення в легковому автомобілі загинули двоє осіб, а пасажири рейсового автобуса, серед яких було 5 дітей, звернулися до медичних працівників, проте відмовилися від госпіталізації.

"У результаті автопригоди Volkswagen Scirocco викинуло на смугу зустрічного руху, де він врізався у автобус. Водій та пасажирка легкового авто, які загинули на місці аварії, це люди пенсійного віку", – йдеться у повідомленні поліції регіону.

Для ліквідації наслідків пригоди на місце події направили спеціальну аварійно-рятувальну машину з 5 державної пожежно-рятувальної частини. Також залучили рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини та кран.

"Кілька разів на тиждень фіксуються спроби заходу": У ДПСУ розповіли, де найактивніші російські ДРГ

середа, 1 травень 2024, 1:45

Найактивніша діяльність російських диверсійно-розвідувальних груп наразі фіксується на Сумщині. Вони намагаються перетнути державний кордон України у межах області по кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. . Про це в ефірі каналу "Ми – У...

Скарги на відлов далекобійників прямо під час рейсів: У ТЦК покоментували особливості мобілізації

середа, 1 травень 2024, 0:55

Як повідомляли Патріоти України, Асоціація міжнародних автоперевізників заявила, що на Закарпатті представники ТЦК зупиняють фури і мобілізують водіїв прямо з колес. В обласному центрі комплектування відреагували. . У повідомленні Закарпатського обласн...