На території заводу на Рівненщині виявили тіло мертвого лева: Справою зайнялася поліція

У мережі поширили фото мертвого лева, якого, як стверджували, знайшли на звалищі заводу на Рівненщині. Правоохоронці вважають, що той помер через онкологію. Про це йдеться в повідомленні Рівненської поліції, передають Патріоти України.

Фото мертвої тварини поширили в соціальних мережах та Telegram-каналах Рівненщини. На ньому видно тіло лева, що лежить серед купи мішків, сміттєвих пакетів та інших відходів.

Користувачі мережі писали, що, крім лева, там також нібито знайшли мертвих лелеку, мавпу й ще одну тварину.

Правоохоронці виявили фото мертвого лева під час моніторингу соцмереж. За їхніми даними, це сталося на території Костопільського заводу з утилізації відходів. Попередні висновки поліції свідчать, що тварина померла внаслідок онкологічного захворювання.

Відомості про подію зареєстрували та розпочали перевірку. Зараз поліція перевіряє документи, опитує персонал заводу та зоопарку, щоб встановити обставини події.

"Облили мазутом двері": У Києві могли підпалити відділення "Укрпошти" через повістки ТЦК

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:44

У Києві невідомі здійснили підпал двох відділень "Укрпошти", ймовірно, через доставку мобілізаційних повісток, які листоноші розносять від територіальних центрів комплектування (ТЦК). Про інцидент повідомив у своєму дописі в Facebook письменник Андрій ...

Родичі кажуть, що його побили: У лікарні Рівного чоловік помер через 7 днів після мобілізації

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:30

22 жовтня 2024 року у лікарні в Рівному помер Юрій Процик, якого 16 жовтня мобілізували. Рідні підозрюють, що його побили, що й могло стати причиною смерті. Про це повідомила у фейсбуці родичка померлого Марія Процик, передають Патріоти України. За її ...