На тлі чорної стіни: Дружина трагічно загиблого переможця "Караоке на майдані" поділилася останнім відео з ним

Дружина загиблого переможця «Караоке на Майдані» шахтаря Дмитра Курасова дуже важко переживає втрату чоловіка. В Instagram жінка опублікувала відео — пісня на тлі вікна й чорної стіни, передають Патріоти України.

Дружина Курасова пише, що нібито колеги Дмитра чули його стогін після обвалу, але ніхто не намагався його врятувати. "Я пишаюся, що у мене такий чоловік. І він би ніколи не залишив би людину помирати", - написала вбита горем вдова.

Вона також опублікувала останнє фото з чоловіком, датоване 19 квітня. На знімку обидва молоді, красиві й щасливі.

«Це остання наша з тобою світлина. Мій милий, коханий, мій єдиний й неповторний чоловік. Як же сильно ми любили один одного. Наше кохання було не таке як у всіх. Ми були особливими. Не такі як усі. Я так не хочу в це вірити. Я не вірю, улюблений мій. Мій улюблений, повернися», — пише дружина Дмитра.

Нагадаємо, Дмитро Курасов загинув 23 квітня в Павлограді Дніпропетровської області. На шахті Благодатній під час проведення демонтажних робіт стався обвал. Один з гірників отримав незначні травми, а другого шахтаря гірничорятувальна служба знайшла вже без ознак життя.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...