На тракторі вкрав 200 тис. шоколадних яєць: У Великій Британії суд виніс вирок "великодньому кролику"

У Великій Британії до 18 місяців ув’язнення засудили чоловіка, якого поліція назвала «великоднім кроликом». Він украв 200 тис. шоколадних яєць. Про це пише CNN із посиланням на повідомлення інформаційного агентстві PA Media, передають Патріоти України.

Взимку 32-річний Джобі Пул проник у промисловий цех і викрав там шоколадних яєць на $40 тис. Після цього він утік із вантажем на викраденому тракторі.

Після затримання хулігана поліція повідомила у Twitter, що «допомогла врятувати Великдень». Інцидент там назвали «крадіжкою яєць», а винуватця — «великоднім кроликом».

Поліція заявила, що майже 200 тис. яєць чоловік украв разом з іншими шоколадними виробами. У суді було встановлено, що Пул використовував викрадений трактор, щоб відтягнути причіп, наповнений яйцями, від промислового цеху. Чоловік визнав себе винним у крадіжці та водінні без страховки.

Суд увʼязнив Пула на півтора року. Половину з них він проведе у в'язниці, а іншу половину – під наглядом. При чому попередні шість місяців ув'язнення, доки тривав розгляд справи, чоловіку зарахували до часу перебування за ґратами.

До слова, яйця Cadbury Creme Egg виготовлені з молочного шоколаду, наповнені «жовтком» із жовто-білої помадки. Вони дуже популярні у Великій Британії і їх продають винятково під час Великодня.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...