На трасі під Дніпром маршрутка злетіла в кювет і перекинулася, є загиблі й поранені (фото, відео)

Під Дніпром на трасі сталася трагедія: маршрутка злетіла у кювет, загинули дорослі та діти. Про це повідомляє "Суспільне", передають Патріоти України.

У неділю, 17 березня, на трасі Дніпро-Павлоград сталася дорожньо-транспортна пригода. Маршрутне таксі, що рухалося маршрутом Дніпро — Слов'янськ, вилетіло в кювет і перекинулося, забравши життя трьох людей і завдавши травм ще 14 пасажирам.

Трагедія сталася вранці неподалік села Піщанка. За попередніми даними, водій маршрутки, мікроавтобуса Mercedes-Benz, рухався на високій швидкості та не зміг впоратися з керуванням.

За непідтвердженою інформацією, перед його транспортним засобом йшла на розворот вантажівка, що могло стати причиною втрати контролю над автомобілем. Від удару мікроавтобус перекинувся.

З місця події до найближчих лікарень було госпіталізовано 14 осіб, серед яких опинилися діти. Троє людей померли від отриманих травм, двоє загинули відразу, ще один помер у медичній установі.

Виїзд чоловіків призовного віку за кордон: У ДПСУ розповіли, чи перевірятимуть оновлення даних

понеділок, 20 травень 2024, 14:44

У Державній прикордонній службі України запевняють, що не перевірятимуть оновлення військово-облікових даних у чоловіків призовного віку, яким дозволено виїзд за межі України. Для перетину кордону достатньо надати військово-облікові документи. Про це п...

На межі: На ТОТ виник дефіцит медикаментів, а ліки, які з’являються, йдуть на потреби окупантів, - Центр нацспротиву

понеділок, 20 травень 2024, 14:27

В аптеках на тимчасово окупованих територіях України спостерігається дефіцит медичних препаратів. Більшість ліків, які доставляють на окуповані території, йдуть на потреби окупантів, а не для місцевого населення. Про це пише Центр національного спротив...