На трьох колесах: В Україні помітили дивний триколісний автомобіль, який розганяється до 220 км/год (фото)

У Києві помітили рідкісний триколісний автомобіль Polaris американської компанії Polaris Industries, яка в тому числі займається виробництвом мотоциклів, снігоходів та електромобілів, передають Патріоти України.

Незвичайний транспортний засіб омологований для руху дорогами загального користування, але, як неважко припустити, дарує водієві та єдиному пасажиру незрівнянні з кросовером або седаном відчуття.

В Polaris Slingshot тільки два сидіння і немає даху. Також в автомобілі встановлено дуже низький вітрове скло і відсутні склоочисники. На таких транспортних засобах рекомендують пересуватися в шоломах і захисних окулярах.

У рух машину приводить 2,4-літровий двигун потужністю 175 к.с. Розгін до 100 км/год займає 6,5 с, а максимальна швидкість складає 220 км/год. Коштує Polaris Slingshot близько $30 000.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...