"На цей момент у Херсоні все спокійно, тому я записую це звернення з Генічеську": Зірка "Кварталу 95" у влучній пародії висміяв звернення колаборанта Стрємоусова

Актор та комік Юрій Великий потролив одіозного путініста Кирила Стремоусова, який нещодавно звернувся до мешканців тимчасово окупованого Херсону, передають Патріоти України.

Зірка "Кварталу 95" об'єднав у одній пародії одразу три звернення від колаборанта, який намагався запевнити херсонців про "вдале просування спецоперації".

"На цей момент у Херсоні все спокійно і безпечно, тому я записую це звернення з Генічеську. Не вірте фейкам, нібито укропи будуть наступати на своїх, як вони їх називають, бандеро-піф...пах...пікпаках. Це нісенітниця - наступати їм вже немає чим. Але, як я вже казав, ми наполегливо рекомендуємо всім поїхати із області на навчання або оздоровлення, можна на оздоровче навчання, або навчальне оздоровлення", - потролив слова Стремоусова Великий.

Також у відео актор висміяв те, як пропагандисти намагаються запевнити усіх, що усі їхні спроби визвезти населення це ніяка не евакуація.

"Повторюю, це ніяка не евакуація. Якби це була евакуація, по місту їздили б евакуатори. У мене особисто ніякої паніки немає, тому я вже в Євпаторії. Це ніяка не евакуація, ми просто просимо вас поїхати звідси, аби подивитися світ. Поки що тільки "руський мир". У вас є унікальна можливість взяти батьків і поїхати в Крим. У Криму скільки визначних пам'яток: розвалини Херсонесу, розвалини Кримського мосту, дуже рекомендую", - сказав у пародії актор.

Не обійшлося і без тролингу останнього "мему" від Стремоусова, у якому він прифотошопив себе на тлі стели на в'їзді у Київ. Великий посміявся із невдалих заяв колаборанта, а також зачитав пародійного вірша про "батьківщину-росію", про яку писав Стремоусов.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...