На Тисі поліцейський катер влетів у трос для порома, перекинувся і затонув: Момент потрапив на відео

В Угорщині, поблизу Тімара над Токаєм, у повіті Саболч-Сатмар-Берег, поліцейський катер на високій швидкості врізався у трос переправи. Від удару катер розвернуло, він перекинувся і затонув. Цей момент потрапив на відео, яке опублікувало "Закарпаття 24", передають Патріоти України.

Місцеві пороми на Тисі користуються унікальним методом переправи за допомогою троса, який прокладений на дні річки й натягується під час руху. Місцеві жителі знають про цю особливість, але, ймовірно, екіпаж поліцейського катера не був проінформований, що зрештою й призвело до аварії.

Пором на іншому боці річки чекав на відправлення, і трос вже натягли. В цей момент Тисою мчав поліцейський катер, за кермом якого не помітили натягнутий трос, через що засіб пересування з усієї сили в нього влетів.

Судно після зіткнення розвернуло, воно перекинулося, а потім затонуло. Після аварії катер частково підняли та витягли на берег за допомогою трактора. На катері перебував один поліцейський, який вижив і самостійно доплив до берега.

Тепер озброєна розумними бомбами з лазерним наведенням: Українська "Баба Яга" стала ще страшнішою

середа, 7 серпень 2024, 9:17

Українські безпілотники "Баба Яга" отримали нову потужну зброю. Останні зображення показують, що нічні дрони-бомбардувальники тепер оснащені керованими високоточними бомбами, здатними уражати з великої відстані, передають Патріоти Україн. Як йдеться у ...

В Україні стрімко переписали ціни на популярний продукт: Чого чекати далі

середа, 7 серпень 2024, 9:08

Ціни на кавуни в Україні знизилися майже вдвічі. Причина - сильна спека, через яку виробники прагнуть якнайшвидше продати свою продукцію. Про це повідомив провідний науковий співробітник Інституту аграрної економіки Богдан Духницький, передають Патріот...