На українців чекає аномальна погода напередодні Нового року: В яких областях випаде сніг, а де литимуть дощі

Передноворічний тиждень здивує погодою мешканців багатьох областей. Синоптики обіцяють дощі на початку тижня, але у новорічну ніч буде сухо. При цьому снігу та ожеледиці не передбачається до січня, передають Патріоти України.

Згідно з прогнозом "Укргідрометцентру", у понеділок, 26 грудня, вночі у східних областях, а вдень у західній частині очікується дощ та мокрий сніг. На решті території країни опадів не передбачається, але вранці буде туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі коливатиметься від -3 до -2 градусів морозу, вдень очікується до +5 градусів тепла, на півдні потеплішає до +8 градусів. На заході синоптики передають до +3...+5 градусів, у північних областях - не вище +1...+3 градусів, на сході - до +2...+4 градусів.

У Києві 26 грудня без опадів. Температура вночі становитиме від -3 до +2 градусів, вдень буде до +5 градусів тепла. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

У вівторок, 27 грудня , атмосферний фронт із заходу принесе на всю територію України помірні опади у вигляді дощу подекуди з мокрим снігом. Температура повітря вночі становитиме від 0 до +5 градусів, вдень - від +2... +7 градусів, у західних та південних областях стовпчики термометрів піднімуться до +10 градусів. Вітер південний із переходом на західний, 7-12 м/с.

У середу, 28 грудня , очікуються дощі на сході та півдні вночі, а вдень без опадів. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -2...+3 градусів, вдень синоптики передають від 0 до +5 градусів. Вітер західний, 7-12 м/с.

За словами синоптика Ігоря Кібальчича, до кінця 2022 року в Україні збережеться безсніжна погода, а все через те, що через нашу країну проходитимуть атмосферні фронти та повітряні маси атлантичного походження. Синоптик також не виключає періодичні опади у вигляді дощу, мряки та мокрого снігу

"У його країні триває війна": Ф'юрі не визнав поразку від Усика та заговорив про реванш

неділя, 19 травень 2024, 10:56

Британський боксер Тайсон Ф'юрі прокоментував поразку від українця Олександра Усика у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. "Циганський король" не погодився з суддями, які роздільним рішенням зафіксували перемогу Усика. За йог...

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...