На українців чекає фантастичне літо! Синоптик розповів, якою буде погода в червні, липні та серпні

Погода в Україні влітку 2022 буде фантастичною. Засмагати можна буде вже з червня, а спека протримається до першої половини серпня, передають Патріоти України.

Як повідомляє 34 канал, вплинути на погоду може також парад планет, який відбудеться влітку. Так, 12 червня 2022 року очікують рідкісне явище – Юпітер, Венера, Нептун, Марс, Сатурн і Місяць будуть вишикуватись в ряд, що, можливо, відіб'ється і на кліматі Землі.

Погода в Україні в червні 2022

Пляжний сезон на Азовському морі може початися з 15 червня, а температура повітря буде утримуватися на рівні 25-28 градусів тепла.

Погода в Україні в липні 2022

У липні спека прогнозується впродовж усього місяця. Синоптик прогнозує, що температура повітря підніметься до +30...+35 градусів. Вночі стовпчики термометрів можуть показувати +15 ... +25 градусів. При цьому дощі, якщо і будуть, то не зможуть знизити температуру повітря.

Погода в Україні в серпні 2022

Спекотна погода в Україні протримається до 10 серпня, потім стане прохолоднішою — стовпчики термометрів опустяться до +20...+25 градусів.

Як повідомляв Главред, раніше кліматолог Світлана Бойченко розповіла, що в 2022 році літо в Україні буде з такими ж погодними перепадами, як і зима. За її словами, температура повітря може різко падати й підніматися, що викличе грози і шквальні вітри. При цьому синоптик прогнозує, що температура повітря влітку триматиметься вище норми.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...