На Україну чекає важкий опалювальний сезон: Яку погоду синоптики прогнозують взимку

Майбутня зима 2022/23 буде найскладнішою для України через повномасштабну війну з РФ. Уряд попереджає про напружений опалювальний сезон, у той час, як синоптики намагаються дізнатися, в якому з місяців варто очікувати сильних морозів, передають Патріоти України.

Втім попередні прогнози говорять про те, що зима 2022-2023 не особливо відрізнятиметься температурними показниками порівняно із сезоном минулого року. Про це повідомляє сайт Wisemeteo.

Середня температура цієї зими прогнозується близько 0°C, що трохи нижче від показника зими 2021-2022 років. Справжня зимова погода розпочнеться приблизно 3 грудня – вперше за сезон позначка термометра досягне морозних показників.

Перший місяць зими буде теплішим, ніж у грудні 2021 року. Середній температурний показник становитиме близько 0°C. На початку місяця температура коливатиметься на рівні 0°C. максимальна температурна позначка настане 5 грудня і становитиме 8°C. Також синоптики прогнозують невелику кількість опадів протягом грудня.

Сильне похолодання варто чекати у січні 2023 року. Середня температура коливатиметься на рівні 2 градусів морозу. Найтеплішим днем стане 2 січня з температурою +4, найхолоднішим днем 9 січня – температура досягне 9 градусів нижче нуля. Щодо опадів, синоптики в січні їх практично не обіцяють.

У лютому 2023 року середня температура місяця буде нижчою за лютий зими минулого року на 2 градуси. При цьому практично повна відсутність опадів не змінить погодну картину місяця.

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...