На Україну чекають температурні контрасти: Синоптик дала прогноз погоди на завтра

У середу, 3 липня, в Україні очікується від +17 до +37 градусів. При цьому в деяких областях можливі дощі, передають Патріоти України з посиланням на допис синоптика Наталії Діденко в Facebook.

"Значні температурні контрасти - завтра в Україні! Від +17 до +37 градусів", - повідомила вона.

За прогнозом синоптика, 3 липня сильна спека триватиме у східних областях, на півдні та в більшості центральних областей (окрім Вінницької області). Вдень очікується +32 +37 градусів.

Найпрохолоднішою буде західна частина, там температура повітря становитиме +19 +22 градуси, а подекуди навіть +17+19 градусів.

На півночі дуже строкато: Житомирська область - +20 +22, Київська область - +27 +30, Чернігівська область +28 +31, Сумська область +30 +34 градуси.

Дощі з грозами очікуються на заході України, у Вінницькій та Житомирській областях. На решті території України буде сухо та сонячно. Проте прогнозується висока пожежна небезпека.

Не все пішло за планом? Чому власники електрокарів знову пересідають на авто з ДВЗ - дослідження

четвер, 4 липень 2024, 20:40

Тренд на електричні автомобілі, здавалося, підкорив світ. Мільйони автолюбителів приходять у захват від можливості відмовитися від використання ДВЗ з усіма наслідками, що випливають з цього, витратами і проблемами на користь більш екологічного та еконо...

В Україні зростуть виплати зі страхування після ДТП: Чого чекати з 2025 року

четвер, 4 липень 2024, 20:30

Оновлені правила обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (автострахування, автоцивілка) зроблять зручнішим вибір страхової компанії для відшкодування, передають Патріоти України. При цьому пі...