На Україну насувається холодний атмосферний фронт: Діденко виступила з попередженням

У середу, 19 червня, в Україні очікується спекотна погода, однак вже у четвер, 20 червня, до країни прийде холодний атмосферний фронт, тож у деяких областях "посвіжішає". Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Вона розповіла, що 19 червня в Україні протягом дня очікується +28…+32 °С, на півдні до +34 °С.

"Без дощів. Якісь синоптичні "блохи" хіба що на Волині, Чернігівщині та Сумщині, в сенсі, локальні дощики", - написала синоптикиня.

У четвер, 20 червня в Україну завітає холодний атмосферний фронт, тому на заході, півночі, а також на Вінниччині та Черкащині температура повітря знизиться до +20…+25 °С, а в північних районах Чернігівщини та Сумщини навіть до +18…+22 °С.

Зниження температури повітря у четвер супроводжуватиметься дощами та грозами.

Однак на сході, півдні та значній частині центральних областей зниження температури та опадів не очікується.

Погода у Києві

У столиці 19 червня очікується суха сонячна спекотна погода з температурою повітря +28…+30 °С.

20 червня через візит холодного атмосферного фронту в Києві “посвіжіє” до +20…+23 °С, передбачається короткочасний дощ із грозою.

"У зв'язку з проходженням 20-го червня атмосферного фронту атмосферний тиск знизиться, стрибки тиску та градусів можуть негативно вплинути на метеопатів, особливо на людей із серцево-судинними недугами. Будьте уважними до себе та до тих, хто поруч", - попередила Наталка Діденко.

Може постраждати телевізор, холодильник та бойлер: Як підготувати техніку до відключень світла

субота, 28 вересень 2024, 0:10

Українцям варто захистити свою техніку через можливі стрибки напруги під час нових відключень. Бажано не лише вимикати телевізор, холодильник, бойлер та іншу техніку з розеток, а й встановити реле напруги, передають Патріоти України. Про це йдеться у м...

"Не шукайте глибини там, де пробите дно": Український військовий різко висловився про СЗЧ Гнезділова

п’ятниця, 27 вересень 2024, 23:55

Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко прокоментував заяву військовослужбовця 56-ї окремої мотопіхотної бригади Сергія Гнезділова про самовільне залишення служби. Свою думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України. ...