На Україну насувається похолодання зі снігом: Синоптик назвала дату

Український синоптик Наталка Діденко повідомила про потепління в Україні, але попередила, що вже наступного тижня можливий сніг. Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

У четвер, 26 березня, по всій території України - суха повітряна маса. Вітер й надалі з північного сходу, помірний, на Півдні ще залишиться сильним. Температура повітря вже найближчої ночі трохи пом`якшає, хоча невеликі "мінуси" ще втримаються, а завтра вдень потепліє до +7+13 градусів.

У Києві 26-го березня буде знову сухо та сонячно, вночі до -2 градусів, вдень у четвер очікується близько +10 градусів. Впродовж п`ятниці, суботи, неділі в Україні потепліє до +11+16 градусів. Чергове похолодання із дощами і, можливо, навіть мокрим снігом прийде у наступний вівторок, 31-го березня.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...