На Україну насувається сезон дощів: Синоптики розповіли, які області затоплюватиме

Погода в Україні буде дуже дощовою через циклон з атмосферними фронтами, що забезпечуватиме нам вологу і відносно теплу погоду протягом наступного тижня. Про це повідомляють синоптики Українського гідрометцентру і Gismeteo, передають Патріоти України.

У найближчі п'ять днів в Україні буде дуже багато дощів, місцями з грозами, шквалами і градом

Так, 7 червня, дощі з грозами ймовірні по всій території країни. Синоптики прогнозують, що при грозах можливе посилення вітру і град. Температура завтра вдень +21+24 градуси.

8-9 червня знову дощі та грози майже по всій Україні (крім Закарпаття). Температура +21+24, але на Заході стане трохи тепліше - до +26 градусів.

У четвер-п'ятницю, 10-11 червня, синоптики знову прогнозують дощі та грози, які цього разу охоплять усі області. При цьому потеплішає до +22+26 по всій країні.

Що буде з погодою в Києві наступного тижня

У Києві весь тиждень буде дощовим, часом з грозами. У понеділок 7 червня, синоптики прогнозують сильні опади. А найближче прояснення очікується хіба що наступного понеділка. Температура наступного тижня +21+23, ночі будуть теплими, +14+16 градусів.

"Їхала на концерт у Чорнобай": Анастасія Приходько потрапила в ДТП (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:56

Українська співачка Анастасія Приходько потрапила в ДТП, коли їхала на концерт у місто Чорнобай. Про це вона повідомила в сторіс в Instagram, де зізналася, що внаслідок аварії її пошкоджену машину забрали на евакуаторі, передають Патріоти України. «Їха...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...