На Україну насувається сильний шторм з дощами: Стало відомо, яким регіонам не пощастить

У вихідні Україну накриє негода, яка принесе дощі і штормовий вітер. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

У суботу, 26 вересня, прогнозують сильний південно-східний вітер. Опади пройдуть у західних областях країни. Також подекуди дощитиме в Одеській області, а вночі і у Вінницькій. На решті території буде сухо. Температура повітря складе вдень +23...+27 градусів, в західних областях знизиться через дощі до +19...+23 градусів.

У неділю, 27 вересня, атмосферний фронт циклону Wicca принесе більше дощів в Україні. Опади пройдуть вночі на Заході. Потім протягом дня очікуються в центральній частині країни, на Півночі, місцями на Півдні. До вечора неділі дощі прийдуть в східні області.

На всій території країни утримається сильний південно-східний вітер. Стовпчики термометрів на Заході покажуть +14...+19 градусів. У центральних областях буде не вище +18...+23. У більшості центральних областей прогнозують +22...+26 градусів. На Сході буде +23...+26 градусів, а на Півдні - 23-26 вище нуля.

У Києві в суботу буде сильний вітер південно-східного напрямку. Без дощу, але хмари закриють сонце. Вдень прогнозують +25 градусів. У неділю в столиці очікується дощ, сильний вітер і зниження температури повітря до +19...+20 градусів.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...