На Україну суне антициклон Liliosa: Синоптики уточнили, якою буде погода 30 березня

Синоптик Наталія Діденко повідомила, що в Україну йде антициклон Liliosa, який змінить погоду.

У четвер, 30 березня, в більшості областей України опадів не очікується. Лише рештки атмосферного фронту ще визначать мокрий сніг у східних областях України.

«Вітер поступово заспокоїться, хіба що у центральних та східних областях можливі пориви до 15-20 метрів за секунду», – зазначила синоптикиня.

Проте, холодна погода в Україні триватиме. Найближчої ночі температура повітря становитиме 0-5 градусів морозу, місцями при проясненнях до -6-9 градусів. Завтра упродовж дня потеплішає до +4+10, у західних областях до +7+12 градусів. Найхолодніше буде у східній частині України, вдень +1+4 градуси.

У Києві 30 березня також буде холодно, але сонячно. Опадів не передбачається. Вночі стовпчики термометрів становитимуть -1-4 градуси, вдень +4+7 градусів.

«Вранці, ввечері, може бути слизько, обережно! У п'ятницю-суботу відчутно потеплішає, проте не поспішайте ховати теплі речі, бо це скромне потепління ще не остаточне», – попередила Діденко.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...