На Україну суне скандинавський штормовий циклон зі снігом: Синоптики розповіли, які області накриє негодою

Погода в Україні опиниться під дією скандинавського циклону, який принесе сніг, мокрий сніг, а також посилення вітру до штормових значень, передають Патріоти України.

Почне сипати і задувати вже в четвер

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, четвер, 27 січня в Україні буде із снігом та мокрим снігом. "Атмосферні фронти скандинавської циклонічної сімейки принесуть вологу, з опадами, погоду практично повсюди, окрім східних областей", - пише синоптик. Також почне посилюватися вітер до штормових значень. В четвер задуватиме на заході та півночі, а в п'ятницю, практично скрізь в Україні вітер буде сильним.

Яка буде сьогодні температура

Температура найнижча в східній частині та на північному сході, вдень очікується -3... -8 градусів. На півночі тепліше буде в Житомирській та Київській областях, вдень 0... -2 градуси. На Чернігівщині та Сумщині - морозно, -4... -7 градусів. А на заході від -2 морозу до +2 тепла.

В центральних областях 27 січня градуси розбіжаться, хто куди: Вінниччина близько нуля, Кіровоградщина та Черкащина -1... -3 градуси, Полтавщина, Дніпропетровщина -3... -7 градусів. На півдні, в Одеській області 0... +1 градус, у Миколаївській, Херсонській областях та в Криму 0... -3 градуси морозу, на Запоріжжі -2... -5 градусів.

Що буде з погодою в Києві

У Києві 27 січня очікується сніг та мокрий сніг, на дорогах та тротуарах додаткова каша, ожеледиця, видимість на дорогах недостатня. Вітер із заходу завтра посилиться в другій половині дня.

Протягом дня п'ятниці температура повітря у столиці коливатиметься в межах від -2 морозу до +1 тепла. За даними синоптиків Gismeteo в наступні десять днів в столиці температура повітря коливатиметься на нулі, а от опадів буде чимало.

Прогноз погоди до кінця тижня

"Кінець тижня буде в Україні порівняно теплим, з відлигою (і на сході потепліє), вітряним, з періодичними опадами", - прогнозує Діденко.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...