На Уралі гастарбайтерів​ з Середньої Азії не пустили до клубу. Ті образились за расизм, принесли бензин й підпалили заклад та пару росіян

У РФ мігрантів не пустили до клубу, вони принесли бензин й підпалили людей

В російській Уфі двоє мігрантів з Узбекистану підпалили двох людей та вхід до клубу через те, що їх не пустили до закладу. Про це повідомляє Telegram-канал Mash Batash в четвер, 28 вересня.

Інцидент трапився в місцевому торгово-розважальному центрі Іремель. Охорона клубу не пустила мігрантів всередину, вирішивши, що вони нетверезі.

"Ті розлютилися і пішли на заправку за бензином. Повернулися, облили двері й двох людей поряд - за секунду все спалахнуло", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Паліїв затримали в аеропорту, поки вони чекали на рейс до Москви.

Порушено кримінальну справу за статтею Замах на вбивство, скоєний з особливою жорстокістю.

За даними Слідчого комітету РФ, у 2022 році за злочинами, вчиненими мігрантами, було порушено 4231 кримінальну справу, що майже втричі більше, ніж у 2021 році. Зазначається, що кількість вбивств зросла в п'ять разів, а злочинів проти статевої недоторканості, зокрема, щодо неповнолітніх, - на 30%.

У МВС РФ зазначають, що за перші шість місяців 2023 року загальна кількість злочинів, скоєних мігрантами, зросла на 6,5% порівняно з 2022 роком. Однак до цієї статистики не потрапляють злочини, вчинені мігрантами, які вже набули російського громадянства. При цьому за січень-березень 2023 року російськими громадянами стали понад 106 тисяч іноземних громадян.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...