На Уралі юний класний керівник проспав своє перше 1 вересня: Бідолаха як міг виправдовувався перед розгніваними батьками школярів - не допомогло (фото)

22-річний вчитель не з'явився до школи у свій перший робочий день / фото з соцмережі

Інцидент трапився з 22-річним класним керівником 2-А на ім'я Олександр, для якого 1 вересня мало стати першим робочим днем, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал "Реальний Тагіл".

Розгніваним батькам учнів горе-викладач пояснив у шкільному чаті, що не чув ані будильника, ані їхніх дзвінків. Незабаром вчителю повідомили про його звільнення.

"Мене звільнили. Причина звільнення - невихід на роботу. Атмосфера в школі була дуже приємна і доброзичлива. Але це скандал на все місто, так що не вийшло ніяких коригувань в цю ситуацію внести", - розповів Олександр.

У самій школі інцидент підтвердили, додавши, що остаточне рішення щодо викладача ще не відомо.

"Так. Учитель початкових класів Олександр дійсно сьогодні не вийшов на роботу, за що був відсторонений від уроків і від керівництва 2 "А" класом. З нього буде взята пояснювальна записка за даним фактом, після якої керівництво школи прийме рішення про його подальшу діяльність в нашій установі", - пояснив директор школи №100 Дмитро Язовських.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...