На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці, - Сухопутні війська ЗСУ

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це війська повідомили 20 квітня в Telegram, передають Патріоти України.

"На відео, яке поширюється в медіа, присутні військовослужбовці однієї із військових частин Сухопутних військ Збройних сил України. Командування Сухопутних військ надасть максимальне сприяння у всебічному та неупередженому розслідуванні у вбивстві поліцейського", – ідеться в повідомленні.

У СВ ЗСУ висловили співчуття родині загиблого поліцейського Максима Зарецького. "Це непоправна втрата, винні у цьому злочині повинні понести найсуворіше покарання", – вважають військові.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...