"На відміну від Гаррі, я не грав голим у більярд і не переодягався в Гітлера": Батько Меган Маркл розповів свою версію сварки із дочкою

Батько герцогині Сассекської Томас Маркл, який раніше був готовий свідчити проти неї в суді, відреагував на її інтерв'ю Опрі Уїнфрі, з'явившись в ефірі телепрограми Good Morning Britain, передають Патріоти України.

У бесіді з телеведучою Меган звинуватила батька в «зраді», заявивши, що він збрехав їй про свої стосунки з пресою. Він стверджував, що не спілкується з журналістами - в той час, як співпрацював з ними. Герцогиня сказала, що їй «важко помиритися з ним». І що сама вона ніколи не заподіяла б такого болю своїй дитині.

Як повідомляє видання Daily Express, 76-річний американець заявив в телеефірі, що вже «сто разів» вибачався за ті злощасні фотографії, які він зробив в змові з папараці незадовго до весілля дочки і принца Гаррі. Він погодився на це тому, що хотів виставити себе в кращому світлі. На тих фото, нібито знятих без його відома, він був на примірці нового костюма, сидів в кафе, вивчаючи в інтернеті інформацію про Британію. Коли стало відомо, що Маркл діяв за договором з фотографом, в британській пресі спалахнув скандал. Томаса звинуватили в спробі нажитися на зв'язках дочки з королівською родиною, заробивши на цій постановочній фотосесії.
«Ми всі робимо помилки. Але я ніколи не грав голим в більярд і не переодягався в Гітлера», - заявив Томас, маючи на увазі бурхливе холостяцьке минуле Гаррі. У 2012 році майбутнього чоловіка Меган сфотографували голим під час гри в більярд на роздягання з невідомими дівчатами в Лас-Вегасі. А в 2005 році спалахнув скандал після того, як молодий принц з'явився на маскарад в нацистській формі - зі свастикою на рукаві.
Томас, який оселився в Мексиці, підкреслив, що дочка і зять живуть всього в 70 милях від його будинку - буквально в годині їзди на машині. І закликав їх нарешті помиритися і показати йому онука Арчі, якого він ніколи не бачив.
Він також назвав «нісенітницею» заяви Меган і Гаррі про расизм в королівській родині, висловивши думку, що жодна особа королівської крові не дозволила б собі такі висловлювання про колір шкіри Арчі. Та й британці в цілому, як вважає Маркл, не є расистами. Це явище частіше можна спостерігати в Каліфорнії.
На заяву Меган, що вона «втратила батька», Томас відповів, що вона його не втрачала. «Я завжди був би поруч з нею. Я і зараз поруч, якщо вона хоче», - сказав він. І додав, що до сих пір любить її.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...