На відомому курорті України фекалії зливали просто в море: Мережу шокувало відео

У курортному селищі Кирилівка (Запорізька область) місцеві жителі виявили, як співробітники баз відпочинку зливали відходи просто в Азовське море. Про це вони розповіли в сюжеті "112 Україна". Люди також зафіксували, як фекалії потрапляли в грунт, повідомляють Патріоти України.

"Зливають прямо в море через прокладені труби, під дорогами або безпосередньо, нічого не соромлячись. Так усі тут працюють", – зазначив місцевий житель.

Автомобілі, які відкачують відходи, були тільки в декількох підприємців. Деякі замовляли послуги працівників комунальних служб, а інші – діяли на свій розсуд, забруднюючи воду.

Кирилівська селищна рада відреагувала на публікації журналістів і замовила в лабораторії дослідження морської води. Результати показали, що за показниками температура, запах, характер, колір, прозорість, плаваючі домішки, рН, розчинений кисень, БСК5 відповідали нормі у всіх зразках.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...