На війні проти Росії загинув вихованець "Динамо" та ексфутболіст молодіжної збірної України

Вихованець "Динамо" та ексфутболіст молодіжної збірної України Сергій Рожок загинув на війні проти Росії. Трагічну новину повідомила пресслужба Української асоціації футболу (УАФ), передають Патріоти України.

Загиблому герою було 38 років. Всю професійну кар'єру Сергій провів в українських та білоруських клубах. Рожок розпочинав професійну кар'єру в академії київського "Динамо", після чого грав за "Таврію", "Закарпаття", "Оболонь" та низку інших вітчизняних клубів.

У Білорусі він виступав за "Мінськ", "Вітебськ", "Гомель" та інші клуби.Від 2019 року Сергій грав на аматорському рівні. Його останнім клубом був "Штурм" з Київської області.

У січні 2000 року Рожок дебютував за юнацьку збірну України U-16. Протягом 2001-2002 років він зіграв у трьох матчах збірної України U-17, а 2003-го відіграв свій перший матч за молодіжну збірну України U-21. Усього протягом 2003-2005 років Сергій провів за українську "молодіжку" 13 матчів, відзначився 2 забитими м'ячами.

"Це дно": "Ліга сміху" оскандалилася жартом про потопельників у Тисі, українці обурені

понеділок, 20 травень 2024, 6:38

Українські коміки знову опинилися у центрі скандалу. Цього разу оскандалилися гумористи "Ліги сміху". Вони пожартували про ухилянтів у Тисі. Так, у скандальному виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступне: «Я тону у ...

Посилення мобілізації в Україні: Ось кому з жінок потрібно сходити у ТЦК після вступу в силу нового закону 18 травня

понеділок, 20 травень 2024, 6:24

18 травня в Україні набрав чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним військовозобов’язані мають 60 днів на те, щоб оновити дані у ТЦК. Оновити свої військово-облікові дані або встати на облік з 18 травня мають жінки, які мають медичну та фарма...