На війні в Україні загинув доброволець із Нідерландів

На війні в Україні загинув третій доброволець з Нідерландів. Про це у пʼятницю, 31 травня, повідомило NOS, посилаючись на Міністерство закордонних справ Нідерландів, передають Патріоти України.

Як зазначає видання, чоловік, імʼя якого не називають на прохання його рідних, воював в Інтернаціональному легіоні і загинув 20 травня біля Часового Яру Донецької області. Тіло добровольця репатріювали на батьківщину.

Це третій доброволець, який загинув в боях за Україну. МЗС Нідерландів не має точних даних, скільки всього їх громадян воюють в Україні.

Почалося виверження найбільшого вулкана Європи. Попіл летить на висоту понад 4 км (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:45

Національний інститут геофізики і вулканології Італії (INGV) повідомив про викид попелу на висоту до 4,5 кілометрів над рівнем моря, передають Патріоти України. Виверження, що почалося кілька днів тому, відбувалося з кратера Ворагіне. Воно супроводжува...

Наші рулять: Українська тенесистка стала авторкою удару дня на Вімблдоні (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:30

Марта Костюк стала однією з головних героїнь стадії 1/32 фіналу Вімблдону. По-перше, українська тенісистка у шаленому матчі вирвала перемогу в австралійки Дар'ї Севілл. . А по-друге, у тій грі українська тенісистка стала авторкою одного з найкращих уд...