На війні загинув військовий ЗСУ, герой популярного українського мема (фото, відео)

На війні з російськими окупантами загинув військовий ЗСУ, один із героїв відеомема «Ярік, бачок потік» на ім’я Ярослав, повідомляють Патріоти України.

Про загибель українського захисника, який родом із селища Драбова Черкаської області, повідомило місцеве видання «Новини Черкащини» в Інстаграм. Прощання з військовим відбудеться у п'ятницю.

«Загинув наш захисник родом з Драбівщини – Ярик. Багато хто бачив відео про «Толіка відеорегістратора» та «Ярік, бачок потік». Саме цей Ярік був водієм авто», – йдеться в повідомленні. Видання повідомляє, що інший учасник відео, Толік, продовжує нести службу та захищає Україну від російських загарбників.

Нагадаємо: багато років тому Ярик та Толік зняли на відеореєстратор аварію, в яку випадково потрапили, катаючись вулицями. Автомобіль занесло й в нього відвалився задній міст. Ролик дотепер збирає перегляди на YouTube.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...