На Вінниччині п'ятирічна дитина померла від отруєння чадним газом: Стали відомі деталі трагедії

У селищі міського типу Літин Вінницької області від отруєння чадним газом померла 5-річна дитина. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України.

«Подія сталася у приватному будинку в смт Літин. За попередньою інформацією, причиною трагедії стало самовільне втручання у систему видалення відпрацьованих газів», – пише пресслужба ДСНС.

Зазначається, що серед постраждалих:

  • 28-річна мати загиблої дитини;
  • 76-річна бабуся;
  • 52-річна тітка.

Усіх постраждалих госпіталізували.

«Чадний газ непомітний для зору, абсолютно невідчутний і здатен призвести до біди за лічені хвилини. Може утворюватися через неправильну експлуатацію опалювальних приладів або при недостатній вентиляції», – додає ДСНС.

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...