На Вінниччині внаслідок ДТП загинули поліцейські

У суботу, 11 травня, на об’їзній дорозі міста Вінниці внаслідок автомобільної аварії загинули троє працівників Білоцерківського районного управління поліції, які проходили тут курс навчання на поліцейських офіцерів громади. Ще один правоохоронець госпіталізований до лікарні. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції, опублікувавши фото з місця ДТП, передають Патріоти України.

“Правоохоронці перебували поза службою та саме повертались з навчання", — йдеться у повідомленні.

В смертельній аварії зіткнулося три автомобілі. Водія другого автомобіля, Toyota Tundra, його дружину та їхню неповнолітню дитину доставили до медичного закладу. За інформацією медиків, загрози їхньому життю немає. Третій автомобіль отримав механічні пошкодження.

На місці аварії працюють слідчі, з’ясовуючи обставини ДТП. За фактом аварії розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Які документи повинен мати військовозобов'язаний для оновлення даних в ТЦК чи ЦНАП

неділя, 23 червень 2024, 21:50

В Україні 18 травня вступив в силу новий закон про мобілізацію. Згідно з ним військовозобов’язані особи протягом 60 днів - до 16 липня - мають оновити свої персональні дані. Про те, як це зробити та які документи потрібно надати ТЦК або ЦНАП, розпові...

Водіям в Україні готують нові штрафи, можливі й арешти: Що відомо про новий законопроєкт

неділя, 23 червень 2024, 20:10

Водіям загрожуватимуть штрафи до 17 тис. грн за невиконання законних вимог співробітників військової поліції. Законопроєкт також передбачає арешт на строк до 10 діб за ненадання інформації або невиконання вимог. Про це йдеться у схваленому Верховною Ра...