На Вінниччині жінка вдарила по голові макогоном та задушила мотузкою чоловіка, а тіло сховала у погребі

У Вінницькій області під час побутового конфлікту 37-річна жінка завдала знайомому тілесні ушкодження, несумісні з життям. За вчинення особливо тяжкого злочину жінці загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції Вінницької області, передають Патріоти України.

Повідомлення про особливо тяжкий злочин надійшло до поліції від жителя Гайсинського району. Поліцейські встановили обставини події й затримали особу, причетну до вбивства 54-річного місцевого жителя.

"Попередньо встановлено, що конфлікт між господинею будинку та гостем виник після застілля. Суперечка переросла у бійку, під час якої чоловік втратив рівновагу та впав на підлогу. Після цього 37-річна жінка почала його душити. Коли останній знепритомнів, вона завдала кілька ударів макогоном по голові чоловіка. Аби приховати свій злочин, зловмисниця сховала тіло у погребі, змила на підлозі сліди крові, а мотузку, якою душила, сховала", - розповіли подробиці у поліції.

Жінка затримана у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Усі обставини, причини та мотиви злочину будуть встановлені під час досудового розслідування.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...