На вході скористався санітайзером: У США бурий ведмідь прийшов у супермаркет (відео)

Продавець та відвідувачі одного з каліфорнійських маркетів мережі 7-Eleven зіштовхнулися з дикою природою ближче, ніж того хотіли. Про це пише New York Post, передають Патріоти України.

Жінка закричала, коли побачила на порозі великого бурого ведмедя. Продавець спробував вигнати дику тварину, ніби звертаючись до людини: "Виходь!".

Однак клишоногий на паніку присутніх у магазині людей не зважав. Тварина поводилась чемно і навіть скористалась санітайзером, розміщеним адміністрацією закладу біля входу. "Виходь! Геть!" – продовжувала жінка, перейшовши на сльози.

Ведмідь намагався потрапити усередину приміщення після того, як йому завадили поритися у сміттєвих контейнерах. Розлючений самець навіть кілька разів напав на кривдницю.

Перелякана жінка забігла до магазину, коли ведмідь кинувся услід, і встигла викликали рятувальну службу. Зупинила тварину підвішена пляшечка з дезінфекційною рідиною. Ведмідь почав нюхати дозатор і розпорошив його вміст собі на морду. Прихід "дикого гостя" в міні-маркет потрапив на 40-секундний ролик і побив рекорди за переглядами у TikTok.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...