На водосховищі трагічно загинув відомий волонтер і ветеран АТО (фото)

Роман Бойко очолював громадську організацію "Січ" та мав псевдонім "Чуб".

23 лютого із водосховища села Диківка Знам'янського району на Кіровоградщині дістали тіло 36-річного жителя обласного центру. Нещасний випадок на воді трапився ще ввечері напередодні. Про це повідомили у прес-службі ДСНС області, передають Патріоти України.

"У водосховищі виявили тіло загиблого чоловіка 22 лютого близько 20.30. Рятувальники негайно виїхали на місце події та розпочали пошукові роботи. Але через темний час доби пошуки загиблого були припинені. Вже наступного дня водолази дістали тіло чоловіка та доставили на берег. Обставини та причини смерті чоловіка встановлюють фахівці", - розповіли рятувальники.

Загиблий - громадський діяч, волонтер, підприємець Роман Бойко. Відомий у Кропивницькому як активний учасник всіх громадських акцій. Очолював громадську організацію "Січ" та мав псевдонім "Чуб".

Був учасником Революції Гідності. З перших днів війни з Росією чоловік пішов на службу за мобілізацією, після звільнення з армії активно займався волонтерською діяльністю та підприємництвом, за словами друзів.

У 2016 році заснував ТОВ "Аквафармінг" Кропивницький" та присвятив себе роботі в рибному господарстві. "Не відмовляв у допомозі нікому. А ще жартував на тему своїх трьох дітей, бо справжніх українців має бути багато. І він був цим справжнім українцем", - розповіла знайома Зоя Лебідь.

У Романа залишились дружина Олена і троє неповнолітніх дітей – двоє синів і донька. Про дату поховання буде відомо пізніше.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...