На вокзалі в Дніпрі величезна люстра ледь не поховала людей (фото)

У Дніпрі в будівлі вокзалу величезна люстра впала та дивом не вбила нікого з відвідувачів або персоналу. Про це повідомила у Facebook прес-служба "Укрзалізниці", передають Патріоти України.

Інцидент стався 28 січня в ході регламентних робіт із заміни ламп люстри центрального вокзалу Дніпра. Коли люстру підняли після чищення патронів, один із тросів обірвався, через що вона впала.

У прес-службі "Укрзалізниці" заявляють, що робітники дотримувалися всіх правил техніки безпеки. Зону під люстрою було захищено, за рахунок чого ніхто зі співробітників або відвідувачів вокзалу не постраждав.

"Вокзальна компанія" "Укрзалізниці" запускає додаткову позапланову перевірку всіх підвісних освітлювальних приладів на залізничних вокзалах", - запевнила прес-служба держкомпанії.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...