На волосину від смерті: У Харкові водій вирішив не зупинятися на "зебрі" і мало не збив дівчину (відео)

У Харкові дівчина дивом не постраждала, переходячи дорогу по "зебрі". Водій авто на швидкості навіть не думав зупинятися, щоб пропустити пішохода. Відео порушення правил дорожнього руху виклали в телеграм-каналі "Вартові еспресо", передають Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Високовольтній в Харкові. "Відео, як пощастило пішоходу. Водій автомобіля Dacia/Renault Logan вирішив не зупинятися перед пішохідним переходом щоб пропустити дівчину. На щастя і на подив, автомобіль і пішохід розминулися в якихось лічених сантиметрах. Можна сказати, що у дівчини з'явився другий день народження", - написали автори.

На відео видно, як дівчина переходить дорогу по «зебрі». Один з водіїв зупинився і пропускає її, тоді як інша машина вилетіла прямо на дівчину. Але в останній момент та встигла відскочити, а водій - крутанути кермо в сторону. Після цього він "полетів" далі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...