На Волині чоловік ховався від мобілізації через загиблих на війні знайомих і отримав строк: Як покарали

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який відмовився від мобілізації, бо багато його знайомих зникло безвісти або загинуло. Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду Волинської області, передають Патріоти України.

За даними суду, 26 вересня 2023 року ВЛК визнала чоловіка придатним до служби в армії. Йому вручили повістку, проте чоловік ховався від мобілізації та не прийшов до ТЦК і СП.

На суді чоловік провину визнав та розкаявся. Він повідомив, що дійсно уникав мобілізації, оскільки вже багато його знайомих зникли безвісти чи загинули. Чоловік просив суд його не карати. Суд визнав чоловіка винним за ст.336 КК України та засудив до 3 років позбавлення волі.

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...