На Волині кінь застряг копитом між залізничними коліями. Для порятунку бідолахи довелося зупиняти потяг

Кінь застряг на переїзді на Волині / Фото ДСНС

Незвичайний інцидент стався 18 вересня у Волинській області. Біля залізничного переїзду у місті Рожище довелося рятувати коня. Тварина застрягла копитом у проміжку між коліями. Аби рятувальна операція була успішною, довелося навіть зупинити рух електропотяга Ковель – Луцьк, зазначають Патріоти України.

На Волині рятувальникам довелося вивільняти коня, який потрапив копитом в отвір між рейковими коліями та бетонною плитою залізничного переїзду у місті Рожище.

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій 18 вересня розповіли, що тварину рятували за допомогою гідравлічних ножиць:

  • Інструментом збільшили проміжок між рейкою і плитою.
  • І так витягнули ногу тварини.

Коня вдалося звільнити за допомогою гідравлічних ножиць / Фото ДСНС Та поки його звільняли, довелося навіть зупинити рух електропотяга Ковель – Луцьк.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...