На Волині сталася різанина через повістку - чоловік напав з ножем на працівників ТЦК

У місті Нововолинську на Волині чоловік завдав ножем травму у живіт працівнику ТЦК. Про це повідомляє Волинський обласний ТЦК та СП, передають Патріоти України.

Зазначається, що сьогодні, 21 березня, близько 16 години двоє працівників ТЦК навідалися до військовозобов’язаного, який проігнорував бойову повістку.

"На одного з них було здійснено напад із застосуванням холодної зброї (ножа) за адресою проживання громадянина", – йдеться в повідомленні.

За словами військкомів, під час розмови чоловік вибіг з квартири та завдав працівнику ТЦК два удари ножем, один з яких був блокований, а другий завдав суттєвої шкоди військовослужбовцю, оскільки потрапив в область черевної порожнини.

Відразу після подій військком був госпіталізований з попереднім діагнозом "різана рана передньої стінки живота, проникаюча".

За інформацією місцевого видання "Буг", нападникові – 50 років. Відомо, що чоловік поранив ножем і себе. Поліція проводить слідчо-оперативні дії. Нападникові загрожує позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...