На Волині сталися масові знеструмлення, але не через росіян

Через негоду на Волині значні обриви ліній електропередач, що спричинило масові знеструмлення в двох районах. Про це повідомив голова Волинської обласної військової адміністрації Віталій Погуляйко, передають Патріоти України.

"Енергетики Волині повідомляють, що через негоду в області є значні обриви ліній електропередач та повалені опори, що спричинило масові знеструмлення в мережах Ковельського та Камінь-Каширського районів (Камінь-Каширська, Ратнівська, Любешівська, Любомльська, Ковельська, Старовижівська та Маневицька ОТГ)", - написав він.

За його словами, найбільше через негоду постраждали електромережі на території Ратнівської та Любомльської громад. Погуляйко зазначає, що служби "Волиньобленерго" працюють над якнайшвидшим відновленням електропостачання споживачів та ліквідацією наслідків негоди.

Раніше у ДСНС попереджали про значне погіршення погодних умов у західних областях 11 грудня - значні опади (мокрий сніг та дощ), ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...