На Волині засудили вчительку фізики через хуліганство на уроці: Що вона робила

У Волинській області судили вчительку фізики, яка під час уроку висипала на ученицю чипси. За це суд покарав її усним зауваженням. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду Волинської області, передають Патріоти України.

За даними суду, вчителька фізики ліцею №1 села Іваничі 19 березня 2024 року під час уроку висипала на плечі школярки чипси. Педагогиню звинуватили у дрібному хуліганстві, відповідальність за яке передбачено ст.173 КУпАП.

На суді вчителька заперечила провину та наполягала, що діти її спровокували. Вона зазначила, що перепросила у потерпілої. Адвокат педагогині просив закрити справу через "відсутністю у діях вчительки складу адміністративного правопорушення, оскільки стаття 173 КУпАП передбачає відповідальність за нецензурну лайку в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян".

Суд проаналізував матеріали справи та визнав вчительку винною, проте обмежився лише усним зауваженням.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...