На всеукраїнському конкурсі "Міс плюс сайз" перемогла маріупольчанка та патріотка

У Києві, у театрі Лесі Українки, пройшов фінал Національного конкурсу Miss/Mrs World Plus Size Ukraine 2021

На всеукраїнському конкурсі "Міс плюс са…

З 27 учасниць, які боролися за корону, було три дівчини з Маріуполя у конкурсі краси "Міс Україна плюс сайз 2021" (Miss/Mrs World Plus Size 2021), зазначають Патріоти України.

Дівчата виходили у купальниках, у національних костюмах, змагалися у талантах та дефілювали у вечірніх сукнях. Жительки Маріуполя виявили себе на високому рівні та взяли головні корони країни.

Катерина Колмикова стала володаркою головної корони країни у категорії Місіс - Mrs Top of the World Plus Size Ukraine 2021. Маріупольчанка успішно займається бізнесом та грає у театрі "Conception".

Національний костюм Катерини частково складався із солдатського легкого кітеля. Таким чином конкурсантка з Маріуполя згадала про війну.

Юлія Чернікова стала володаркою корони Miss Universe Plus Size Ukraine 2021. Цей титул перейшов до неї від Аліни Ліонги, регіонального директора конкурсу в місті Маріуполі, тим самим корона повернулася назад до Маріуполя.

Наталя Нестеренко взяла призову корону і стала другою Віце міс - 2nd Runner-up Miss Top of the World Plus Size Ukraine 2021.

Як зазначається, після паузи красуні готуватимуться до міжнародного конкурсу.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...