На вихідних в Україні буде спека, але є виняток: Синоптик розказала, де різко похолоднішає

Субота та неділя в Україні будуть спекотними. Про це розказала синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, температура повітря у денні години 6 та 7 серпня становитиме +27...+32 градуси. "Виняток - у неділю в західних областях похолоднішає до +20...+25 градусів", - сказала вона.

Погода 6 серпня

За даними синоптика, у суботу повсюди світитиме сонце, тобто переважатиме суха погода, хіба що на Запоріжжі та Дніпропетровщині вдень можливі локальні дощі.

Погода 7 серпня

У неділю, за словами Наталки Діденко, короткочасні дощі з грозами пройдуть у західних областях та на півночі України, окрім Сумщини. У східних, центральних областях та в південній частині України опадів 7 серпня не очікується.

Погода у Києві

У Києві на вихідних пануватиме спека. "Максимальна температура повітря досягатиме +30 градусів. При наполегливішому сонці може й вище", - каже Наталка Діденко. За її даними, 6 серпня в столиці передбачається сонячна суха погода, а 7 серпня в другій половині дня та надвечір пройде дощ з грозою, навіть можлива злива.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...