На вихідних в Україні буде тепло, але не без сюрпризів: Синоптик дала детальний прогноз

На вихідних, 10-11 жовтня, в Україні буде тепло, проте в деяких областях пройдуть дощі, а місцями обіцяють тумани. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Середня денна температура повітря в країні складе +16...+20 градусів. У південних регіонах стовпчики термометрів покажуть +23 градуси. У неділю в західних областях прогнозують +13...+16 градусів за Цельсієм.

В основному в суботу буде сухо. Але місцями пройдуть дощі в Одеській і Миколаївській областях, а також в Криму. 11 жовтня опадів побільшає: вони накриють західні і південні області, частково східні і центральні регіони. За даними синоптика, вночі та вранці можливі подекуди тумани. У Києві на вихідних буде тепло і без опадів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...