На задньому дворі сумнозвісного Будинку профспілок в Одесі збудували шашличну (фото)

Голова Федерації профспілок Одеської області В'ячеслав Буратинський заявив, що не знає, хто встановив мангал, однак нічого поганого в цьому не бачить.

Хто встановив мангал - невідомо. Фото: Думская.

На задньому дворі Будинку профспілок в Одесі, в якому 2 травня 2014 року в результаті масових заворушень за участю проросійських і проукраїнських активістів згоріли десятки людей, побудували шашличну, повідомляють Патріоти України.

«З подивом виявили, що на задньому дворі будинку спорудили альтанку з цегляним мангалом. Охорона будівлі налаштована, м'яко кажучи, не надто дружелюбно і забороняє знімати «шашличну», погрожуючи фізичною розправою», - йдеться в повідомленні.

У свою чергу голова Федерації профспілок Одеської області В'ячеслав Буратинський заявив, що не знає, хто встановив мангал, однак нічого поганого в цьому не бачить. «Можливо, це будівельники зробили, але, якщо чесно, я проблем не бачу - він нікому не заважає», - заявив Буратинський. Нагадаємо, з 2017 року в будівлі триває ремонт. При цьому прокуратура судилася з Федерацією профспілок, домагаючись повернення Будинку профспілок у держвласність. Будівлю хотіли передати під штаб ВМСУ, проте суд став на бік ФПУ.

Джерело: Думская

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...