На загиблій була тільки білизна, поряд лежав халат: В Італії знайшли мертвою 45-річну українку

У місті Трієст (Італія) померла 45-річна українка Жанна Руссу. Її виявили бездиханою на сходовій клітці, що веде на горище; обставини трагедії встановлюються, передають Патріоти України.

Як передає RaiNews, тіло знайшли ввечері 17 серпня в багатоквартирному будинку на вулиці Фабіо Северо, 20. Загибла більше року перебувала в Італії з двома доньками (одна з них неповнолітня) і мала статус біженки.

У цьому будинку на передостанньому поверсі розташована квартира Італійського консорціуму солідарності (ICS), який піклувався про жінку з липня. На верхньому поверсі знаходяться порожні приміщення, піднятися до них на ліфті неможливо.

Руссу останні тижні жила у квартирі ICS разом з іншими біженцями. У ЗМІ стверджують, що за жінкою спостерігала психологічна служба консорціуму через проблеми з алкоголем. Останні кілька днів вона не поверталася додому й не виходила на зв'язок.

На загиблій була тільки білизна, поряд лежав халат. За даними поліції, на тілі не було явних ознак насильства Загиблу впізнав дорослий син Руссу, якого викликали на місце події. Родом жінка з Харкова.

Скасували відразу 36 рейсів: Один з найбільших аеропортів Японії був заблокований через... ножиці

вівторок, 20 серпень 2024, 19:51

У Японії роботу аеропорту заблокували ножиці, які вкрали. Крадіжка відбулася у магазині поруч з виходом на посадку. Про це пише ВВС, передають Патріоти України. Доки тривали пошуки зниклого товару, в аеропорту утворилися великі черги, оскільки пасажири...

Частина пенсіонерів отримає додаткові виплати до Дня Незалежності: Кого стосується

вівторок, 20 серпень 2024, 19:20

Українці разом із пенсією в серпні отримають одноразову грошову допомогу до Дня Незалежності. Йдеться про 471 тис. пенсіонерів. Про це повідомив Пенсійний фонд України, передають Патріоти України. Як вказали у ПФУ, пенсіонери, які мають право на виплат...