На Закарпатті обірвався підвісний міст разом із трьома підлітками: Момент зафіксували камери

На Закарпатті у селі Богдан Рахівського району підлітки постраждали внаслідок того, що обірвався підвісний міст. Інцидент потрапив на камери спостереження. Відповідне відео опублікував у неділю, 30 січня, у Facebook користувач Степан Мільчевич, зазначають Патріоти України.

Як видно з відео, хлопці самі розгойдали міст. Вони вийшли на його середину, почали розхитувати конструкцію, а коли міст обірвався – разом із ним попадали у воду."Нехай кожний сам зробить свій висновок", – зазначив автор публікації. На допомогу до хлопців одразу прибіг місцевий мешканець, який переходив міст буквально хвилиною раніше і почув шум через обрив моста.

В одній з місцевих груп у Facebook користувачі опублікували фото обірваного підвісного моста. Речниця поліції Закарпаття Анна Дан розповіла, що учасниками інциденту з мостом були троє підлітків віком 13, 15 і 16 років, пише ZAXID.NET. Хлопці стрибали по мосту, внаслідок чого він зірвався у річку. Внаслідок падіння 13-річний хлопець зламав ногу, двоє інших не травмувалися. Зазначається, що усі троє підлітків – місцеві мешканці.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...